Welkom bij In&Aut! 

In&Aut is voor: 

Iedereen die geïnteresseerd is in sensorische informatieverwerking, gedrag en communicatie!

Kinderen die net iets extra nodig hebben om beter en gelukkig tot ontwikkeling te komen.

Ouders die beter willen leren begrijpen wat het kind communiceert met zijn gedrag. 

Volwassenen die inzicht willen krijgen in hun eigen sensorische informatieverwerking om zo zichzelf  en de ander beter te leren kennen en begrijpen.

 

Mijn naam is Rianne Heitzer en ik werk al jaren met veel plezier met kinderen die net iets extra nodig hebben om goed en gelukkig tot ontwikkeling te komen. Ik heb veel ervaring als logopedist, onder andere in het werken rond communicatie. Dankzij verschillende opleidingen heb ik mij gespecialiseerd als SI-therapeut en Master SEN gedragsspecialist. Door de verdieping in sensorische informatieverwerking heb ik mijzelf veel beter leren kennen. Ook volg ik de opleiding NLP en zie ik deze combinatie als enorme meerwaarde binnen training en coaching. Door kennis van SI begrijp ik mijn eigen gedrag en communicatie beter en kan ik hier rekening mee houden in mijn dagelijks leven. Ik begrijp nu waarom ik vroeger snel angstig was. Ik begrijp waarom ik nu in bepaalde situaties geïrriteerd reageer of juist heel moe ben. Door dit bij mijzelf te herkennen en erkennen kan ik hier rekening mee houden in mijn dagelijks leven waardoor ik nog meer mijn AUThentieke zelf ben en dit kan uiten in mijn communicatie en gedrag.

 

Dit is dan ook mijn missie met In&Aut. Kennis en ervaring over Sensorische informatieverwerking, communicatie en gedrag delen waardoor je jezelf en de ander beter gaat begrijpen.

In&Aut voor het zenden en ontvangen van boodschappen in communicatie en prikkels.

In&Aut voor je binnenkant(mind) en buitenkant (gedrag en communicatie).

In&Aut voor het groeien in AUTonomie & AUThenticiteit! 

 

Voor kinderen richt ik mij op de omgeving. Ik ben ervan overtuigd dat hier een enorme kracht ligt. Wanneer de omgeving gedrag beter begrijpt kan er een mooie SI-vriendelijke omgeving ontstaan waarin het kind beter en gelukkig tot ontwikkeling kan komen.

Kinderen communiceren via hun gedrag. Het is onze taak om op een andere manier naar het gedrag te (durven) kijken en onszelf de vraag te stellen: wat communiceert het kind met zijn gedrag? 

 

Voor volwassene richt ik mij op de hulpvraag en gaan we individueel of in een groep aan de slag. Ook voor volwassene is het kennen van je eigen sensorische informatieverwerking een eye opener en helpt het je in het zetten van stappen binnen je persoonlijke ontwikkeling. Zo kan er voor volwassenen een SI profiel gemaakt worden. De sensorische informatieverwerking wordt in kaart gebracht en via coaching wordt bekeken wat er nodig is in het dagelijks (werk)leven.

 

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie neem dan contact op via het formulier , stuur een mailtje naar info@inenaut.nl  of bel of stuur een berichtje naar 06-51525582.