Instagram-training Prikkels! 11 Mei!

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 12:02

Op maandag 11 mei start de nieuweInstagram Training Prikkels! In deze cursus maak je op een laagdrempelige en interactieve manier kennis met sensorische informatieverwerking, maak kennis met de theorie en ga zelf aan de slag!

Heb jij altijd al willen weten wat SI (sensorische informatieverwerking) is, ben jij benieuwd naar jouw eigen sensorische informatieverwerking of die van iemand uit jouw omgeving? Grijp dan nu deze kans en doe mee met deze Instagram training! 

Ook voor personen die de workshop Prikkels al hebben gevolgd is dit een waardevolle aanvulling. De theorie wordt herhaald, maar ook verdiept. Daarnaast ga je zelf aan de slag. Hierdoor ontstaat verdieping afgestemd op jouw eigen behoefte. 

In 5 blokken, die verdeeld zijn over drie weken, worden theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld. Aan de hand van video's, posts en stories krijg je veel informatie en ga je zelf aan de slag. Dit kan in je eigen tempo want je krijgt drie weken toegang om de training te volgen en al je vragen te stellen! ! 

Na de vijf blokken volgt nog een bonus, dit is een Intalive waarin de gestelde vragen besproken worden, live vragen gesteld kunnen worden en ik dieper in ga op thema's die bij de deelnemers leven. 

Dit alles voor maar 35 euro! Dus zorg dat je dit niet mist en schrijf je snel in!.

Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@inenaut.nl, daarna krijg je alle info voor deelname! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.